Befolyásról és kihatásról

I. Egy ötlet, vagy elmélkedés tőlem

Gyakran megesik velünk, hogy a háttérbe szorítjuk a véleményünket. Egyszerűen csak azért, mert attól tartunk, hogy nem értenek velünk egyet. Viszont senki sem gondolatolvasó. Honnan tudjuk, hogy nincs hozzánk hasonló gondolkodású ember a Földön? Már a felvetés is abszurd. A mi gondolkodásunkkal és véleményünkkel pedig az is lehet, hogy másokat inspirálunk. Egy ember kimondott véleménye többet ér, mint egy tízezer fős néma tömeg.


II. Egy idézet mástól

“Soha ne becsüld alá egy kis cselekedet hatását.”
– Tory Burch


III. Egy kérdés neked

A jó úton haladsz?


IV. Bónusz tartalom

Dokumentumsorozat:

Minden, ami Bill Gates

A Microsoft alapítójáról azt biztosan tudjuk, hogy ért valamihez a számítógépek és programozás terén. Amit viszont nem tudunk, hogy mennyit dolgozik azon, hogy súlyos betegségeket számoljon fel és hogy ne tegyük lakhatatlanná a bolygónkat. Ezekbe a tevékenységeibe kaphatunk betekintést ezen rövid kis sorozattal. A hétköznapok kényelme között gyakran megfeledkezünk a világ problémáiról. Nem árt, ha látjuk azt, hogy nem mindenhol van olyan kényelem, mint ami nekünk alapvetőnek számít.

Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a sorozatot, engem teljesen beszippantott.


Küldd el annak ezt az üzenetet, akinek szerinted szüksége van rá.

Minden jót a következő hétig,

Göblyös G. István

“Út a tudatosság felé”


Ha tetszik ez a tartalom, akkor tetszeni fog a Két Perc Kedd hírlevelem is, ahol minden kedden küldök a feliratkozóknak 1 elmélkedést, 1 idézetet, 1 kérdést és egy bónusz tartalmat.

Iratkozz fel

És kapsz egy ajándék PDF-et:
5 Kérdés, amik mindent megváltoztattak

Mi a véleményed erről?